ZBUTES AROMATIK DUMBO - 1L

ZBUTES AROMATIK DUMBO 1L
Ky produkt përdoret pas larjes së teshave. Me përdorimin e DUMBO AROMATIK rrobat bëhen
shumë herë më të buta dhe kanë një aromë të mrekullueshme. Proçesi i hekurosjes është mjaft
i lehtë pas përdorimit të zbutësit aromatik. Ai nuk ka asnjë lloj efekti negativ mbi lëkurën e nje riut . Pas përdorimit të zbutësit Dumbo rrobat nuk kanë nevojë të shplahen. Aromat e zbutësit DUMBO janë të shumëllojshme duke ju dhënë mundësi zgjedhje deri sipas individëve. Zbutësi i rrobave DUMBO përdoret për tesha të bardha dhe me ngjyra. Ambalazhimi i tij bëhet në bidona plastikë 1L, 2L, 4L. Për klientë te ndryshëm tregtohet edhe i paambalazhuar.

Cilesitë teknike.
Zbut në mënyrë të përsosur teshat pas larjes. Mbron fibrat dhe lehtëson në hekurosje. I për-
shtatshëm edhe për lëkura të ndjeshme. Përdoret si në lavatriçe ashtu edhe në larjet me dorë.

Zbutës Aromatik Dumbo 4 L

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com