SHAMPO 1L

SHAMPO 1L
Është me një efekt mbrojtës dhe freskie për flokët tuaj. Sasia e lartë e lëndëve aktive jep mundës-
inë e një shkume të plotë. Përmban lëndë aktive për mosrënien e flokut dhe parandalon rënien e tyre. Krijon mundësinë për një qarkullim dhe ushqim shumë të mirë të flokëve. Ambalazhimi
në sasinë 1L jep mundësinë e një çmimi mjaft ekonomik. Shampo me ngjyrë të bardhë përmban elementë pehashizues, i cili u jep flokëve tuaj një shkëlqim të lartë.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com