Sapuni EPTA për larje rrobash

SAPUNI EPTA PER LARJE RROBASH
Është i përgatitur me vaj palme dhe koko, me përmbajtje 100% natyrale. Eshtë antialergjik. Me formulën që zotëron, u jep rrobave bardhësi dhe butësi. Ka aftësi të mira shkumuese dhe në
ujë të fortë.
Ruan fibrat e rrobave nga dëmtimi duke rritur në mënyrë të dukshme jetëgjatësinë
e tyre. Ruan ngjyrat.
Eleminon edhe njollat mjaft të forta si rezultat i vetive mjaft të larta shkumuese. Eshtë ekonomik dhe ka aromë marsilia.
Ambalazhimi bëhet në PE të cilësisë së lartë, me peshë 500gr dhe 600gr.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com