Produktet EPTA Company

Ketu do te gjeni nje shumllojshmeri produktesh duke filluar nga higjena personale deri ne ato per higjenen e shtepise,sapunë tëndryshëm tualeti, detergjentë të lëngët për larjen e enëve me dorë dhe me makinë, solucione për larjen e xhamave, për pastrimin e pllakave të të gjitha llojeve, për pastrimin e mobiljeve, për larjen dhe pastrimin e pajisjeve hidrosanitare, për dizinfektimin ambjenteve dhe zbardhjen e rrobave.

Aktivitet mjaft i rëndësishëm i kompanisë është edhe prodhimi i pluhurave larës për larje me makinë dhe me dorë, të cilët janë të llojeve dhe aromavetë ndryshme

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com