NEL WC GEL - ACID MURATIK EPTA


NEL WC GEL
Larës aromatik me veprim të fuqishëm. Lan dhe shkëlqen objektet prej qeramike. Në saj të
formulës ai gërryen dhe pastron depozitimet e ndryshme që mund të ketë WC-ja, vaska, apo
lavamane pa shkaktuar gërvishje të siperfaqeve. Nel WC Gel në të njëjtën kohë shërben dhe
si një agjent i fuqishëm dezifektues. Aromat që permban Nel WC e bëjnë mjaft komod përdorimin e tij. Ambalazhi i tij bëhet në bidona plastik 750 ml dhe 4L
.

ACID MURATIK EPTA
Dezifektant shumë i fuqishem. Në sajë të vetive acide që ka efekti pastrues dhe larës është mjaft i lartë. Zhduk çdo bigor në WC. Mos e përdorni për larjen e pllakave të dyshemesë pasi heq shkëlqimin e pllakave . Mos e përdorni së bashku me solucione të tjerë që përmbajnë klor sepse provokohet një tym dëmtues për shëndetin.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com