NEL pluhur larës - NEL për larje me dorë

PLUHURI LARES NEL
NEL 3kg ka në formulën e tij bikarbonat dhe si rezultat i kësaj, efekti zbardhues i rrobave është
gjitha llojet e teshave. Aroma e pluhurave larës Nel është disa llojësh dhe ruhet edhe pas larjes.
Ruan lavatriçen nga efekti gërryes dhe gjithashtu pengon në depozitimin e papastërtive. Eshtë
i ambalazhuar në qese 3kg.

 

NEL PER LARJE ME DORË
Është pluhur mjaft ekonomik që përdoret për larje me dorë të teshave. Ka në formulën e tij
përbërës tensioaktivë dhe sapun. Pluhuri NEL zhduk papastërtitë, njollat dhe ruan ngjyrat.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com