NEL PER LARJEN E ENEVE

NEL PER LARJEN E ENEVEJep mundësinë e heqjes së yndyrnave dhe papastërtive të forta. Siguron një shkëlqim të lartë të
enëve të lara. Janë me aromë limoni, molle dhe frutash. Teknologjia e përdorur për prodhimin
e tyre jep mundësinë që pas larjes të ruhet freskia dhe delikatesa e lëkurës. Eshtë një produkt mjaft ekonomik. Ambalazhimi i tyre bëhet në bidona plastikë 4L dhe në konfeksione 0,75L.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com