Ne garantojme
 

Kujdesi ndaj klientit

Produktet tona duke patur parasysh edhe impaktin e tyre në jetën e përditshme janë të testuara plotësisht. Ne jemi të ndërgjegjshëm për besimin e madh që klientët tanë dhe gjithë konsumatorët shqiptarë na kanë dhënë, ndaj jemi munduar dhe ia kemi arritur qëllimit të ofrojmë një sërë produktesh ndër më cilësorët në treg.

Departamenti i kujdesit ndaj klientit është gjithmonë i gatshëm dhe në dispozicion për tju sqaruar ose ndihmuar me informacione mbi produktet si dhe vetitë e tyre. Jeni të lutur të mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet adresave që do të gjeni në faqen e kontakteve.

EPTA është ndër të paktat kompani në Shqipëri që tregon një kujdes të veçantë për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit, kjo nëpërmjet financimeve të ndryshme të nismave të shoqatave të ndryshme të sektorit.

Motoja jonë ka qenë dhe mbetet PËR JU PRANË JUSH.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com