Ne garantojme
 EPTA shpk është pjesë e grupit Miqësia sh.p.k
Ne jemi lider ne prodhimin dhe shperndarjen e produkteve higjenike si markat EPTA NEL BRIL PALMA ne te gjithe tregun shqiptar.
Aktiviteti ynë është prodhimi i sapunëve të të gjitha llojeve duke filluar nga sapuni tradicional, sapunët e rrobave, sapunë për fëmije, sapunë për dhurata, sapunë të ndryshëm tualeti, detergjentë likuid për për përdorim shtëpiak dhe për përdorim industrial, detergjentë pluhur për larje me dorë dhe larje me makin[.
 

 Klientet

Kujdesi ndaj klientit eshte nje nder perparesite e firmes EPTA
më shumë
Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com