EVA PIATI

EVA PIATI JESHILE, LIMON, E KUQE
Ka një formulë të veçantë me ekstrakte frutash, uthull dhe glicerinë. Lan në mënyrë të shkëlqyer enët duke eleminuar lehtësisht papastërtitë dhe aromat e pakëndëshme. Ka aftësi të lartë shkumuese. Zotëron veti mbrojtëse duke i mbajtur duart e amvisave mjaft të buta. Ambalazhimi
bëhet në bidona plastikë 500 ml, 750 ml, 1L dhe 4 L.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com