EPTA ZBARDHUES - EPTA GENTILE


EPTA ZBARDHUES
EPTA ZBARDHUES përdoret për zbardhjen dhe dezinfektimin e teshave të bardha. Ka efekt të fuqishëm zbardhues dhe dizinfektues edhe në sipërfaqet prej qeramike, WC, etj. Përdoret si në larjen me dorë ashtu edhe në proçesin e paralarjes në makinat larëse. Të mos përdoret së bash-
ku me detergjent larës pasi humbet efektin zbardhues. Ambalazhimi bëhet në bidona plastikë 1000 ml dhe 2000ml.

EPTA GENTILE
përdoret për zbardhjen dhe dezinfektimin e teshave të bardha. Ka efekt të fuqishëm zbardhues dhe dizinfektues edhe në sipërfaqet prej qeramike, WC, etj. Përdoret si në larjen me dorë ashtu edhe në proçesin e paralarjes në makinat larëse. Të mos përdoret së bash-
ku me detergjent larës pasi humbet efektin zbardhues. Ambalazhimi bëhet në bidona plastikë 1000 ml dhe 2000ml.

 

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com