EPTA XHEL DHE SUPER XHEL


EPTA XHEL DHE SUPER XHEL
Është nje pastë xhelatinoze. Aroma e saj është limoni dhe molle. Eshtë një produkt ekonomik pasi me sasi të vogla lahen shumë enë. Ka aftësi të larta shkumuese dhe nuk dëmton lëkurën e duarve. Ambalazhimi i saj bëhet në kupa plastike me peshë 280 gr, 380 gr dhe 400 gr.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com