EPTA XHAM

EPTA XHAM
Jep mundësinë e heqjes së njollave jo vetëm nga sipërfaqet e qelqta por dhe nga çdo sipërfaqe e lëmuar. Përdoret gjerësisht në pastrimin e ekraneve TV, pasqyrat, pajisjet plastike, etj. Shkëlqimi i sipërfaqeve të xhamit është mjaft i lartë deri në mos dallimin e ekzistencës së sipërfaqes së xhamit.
Pas përdorimit të EPTA XHAM pengohet depozitimi i luhurave dhe i lagështirës pasi zotëron
veti antistatike. Për të marrë efekte të larta pastertie nevojitetet që sprucimi të behet sipas instruksioneve të shkruara. Eshtë i ambalazhuar në bidona plastike 500ml, 750ml, 1000ml.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com