EPTA VIM, FIX


EPTA VIM
Pluri VIM përdoret për pastrimin e njollave të vështira në lavamanë, banjo, plitave,
paisjeve të guzhinës, etj.
Në sajë të vetive që zotëron heq erërat e këqija dhe eleminon njollat. Eshtë një pastrues që përdoret me anë të fërkimit. Zhduk mikrobet dhe mbron sipërfaqjen nga gervishjet. Ambalazhimi bëhet në bidona plastikë 500gr dhe 1000gr.

EPTA FIX
është një produkt larës i lëngët por mjaft viskoz. Ka një efekt pastrues shumë të fuqishëm. Përdoret për pastrimin e banjove, objekteve prej qeramike, fajancave, objekteve prej çeliku, inox, etj. Ka aromë lulesh. Ambalazhimi bëhet në bidona plastikë 700ml dhe 1000ml.

 

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com