Sapun Tualeti EPTA

SAPUN TUALETI
Llojshmëria e tyre është mjaft e madhe. Ata janë me arome deti, trëndafili, lavander, manjolë etj. Teknologjia e përdorur për prodhimin e tyre jep mundësinë që pas larjes të ruhet freskia dhe delikatesa e lëkurës. Kënaqësia që perfitohet nga përdorimi i sapunëve të tualetit Epta ruhet gjatë gjithë ditës. Të gjithë sapunët e tualetit Epta nuk janë alergjikë dhe kjo falë formulës së zbatuar në prodhimin e tyre. Shpelahen mjaft lehtë duke ulur në mënyrë të dukshme konsumin e ujit. Janë mjaft komod në perdorim dhe 100% natyralë. Ambalazhimi i tyre është i shumëllojshëm. Pesha e nje kallëpi është 60gr, 75 gr, 90gr, 120gr.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com