EPTA Automat - EPTA Larje me dorë

EPTA AUTOMAT
Përmban në formulën e saj katër enzima të cilat heqin njollat më të vështira pa i dëmtuar teshat tuaja. EPTA AUTOMAT përmban aktivizues që ndihmojnë për larjen e teshave edhe në temperatura të ulëta. Bardhësia e teshave pas larjes është e përkryer. Ambalazhohet në kuti kartoni, në qese plastike me peshë 3kg dhe mjaft ekonomik edhe në qese 750 gr.
Temperaturat e larjes me EPTA AUTOMAT fillojnë në 30 gradë Celcius për roba delikate dhe me ngjyra ndërsa deri në 90 C për rroba pambuku të bardha, mbulesa tavolinash, etj. EPTA AUTOMAT është një pluhur larës që heq çdo njollë duke mos dëmtuar teshat dhe duke mos lënë asnjë gjurmë. Pluhurat lares EPTA kanë aromë të qëndrueshme edhe pas larjes. Në sajë të formulës energjike EPTA AUTOMAT ka një efekt zbardhues të lartë. EPTA AUTOMAT nuk dëmton makinat larëse por i ruan ato nga efektet gërryese që kanë pluhurat e tjerë larës. Pluhuri larës automat EPTA nuk rekomandohet për larje fytyre dhe trupi.

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com