SOLUCIONET PER LARJEN E PLLAKAVE BRIL


SOLUCIONET PER LARJEN E PLLAKAVE BRIL
Solucionet për larjen e pllakave janë me aromë deti, lulesh, limoni, trëndafili, etj. Pas larjes së dyshemeve me BRIL shtëpia juaj do të mbaj një aromë parfumi të këndshme. Sipërfaqet e lara me BRIL nuk do të përmbanjë asnjë njollë dhe do të shkëlqejnë gjatë gjithë ditës. Sipërfaqet e
lara me BRIL nuk kanë nevojë për shplarje. Eshtë lëng viskoz dhe mjaft ekonomik. Ambalazhimi i tij bëhet në bidona plastik 1000 ml.

Versioni 4 litërsh

Copyright 2007 © EPTA Company
All rights reserved.
Powered by Alb-hosting.com